1. Lumina in diferite zone ale casei

Mobileaza cu lumina - alege o zona.

mobilarea cu lumina in living mobilarea cu lumina in dining mobilarea cu lumina in dormitor mobilarea cu lumina in bucatarie
Living Dining Dormitor Bucatarie
mobilarea cu lumina in birou mobilarea cu lumina in baie mobilarea cu lumina in alte zone mobilarea cu lumina in exterior
Birou Baie Alte zone Exterior

Lumina poate creea diferenta.

Lumina poate schimba felul in care va simtiti in propria casa.

Va ajuta sa faceti lucrurile mai usor, va face sa va simtiti mai confortabil, si va ofera posibilitatea sa va bucurati de potentialul casei.

Lumina adauga frumusete si drama incaperii. Poate face incaperile mici sa para spatioase, si o incapere mare sa para intima si primitoare.

Poate creea o atmosfera de petrecere, sau un sentiment de liniste si relaxare dupa o zi lunga. In multe feluri lumina poate sa aduca modificari.

Iluminatul poate fi o solutie mult mai ieftina comparativ cu o decorare sau o remodelare a caminului.

Determinarea necesitatilor. Iluminatul trebuie planificat in functie de stilul de viata. In primul rand trebuie dezvoltat un plan de iluminat care va satisface nevoile personale si pe cele ale familiei. Cind va planificati iluminatul, priviti la activitatile care pot aparea in fiecare camera, atmosfera pe care vreti sa o creati si elementele decorative pe care doriti sa le accentuati. Aveti in vedere ca lumina poate fi absorbita sau chiar nefolosita in camere colorate inchis sau reflectata si folosita in mod aditional in camerele colorate deschis. De asemenea trebuie avut in vedere suprafetele care au mai multe utilitati si cele care vor necesita mai mult de un tip de lumina.

Fundamentele. Sunt trei tipuri de baza in iluminat care pot fi combinate impreuna: Generala, de Lucru sau Accent.
Un bun plan de iluminat combina cele  trei tipuri in cooncordanta cu functiune si stil.

Mai citeste despre:

Tipuri corpuri de ilumiat

Forma si silueta corpului de iluminat

Controlul luminii

Lumina de accent

 in categoria  din stilul