1. De ce imi trebuie un candelabru personalizat

Motive pentru un candelabru personalizat.

...Daca interiorul spatiului este plin de obiecte de arta originale, este moblilat si decorat special si iti doresti un candelabru la rindul lui unicat.

...Daca exista un motiv decorativ pe perete, pe o piesa de mobila pe care il doresti transferat intr-un candelabru

...Daca ai vazut o fotografie intr-o carte a unui candelabru antic care nu mai e disponibil de mult timp si ai dori sa ai o reproducere.

...Daca ai un spatiu cu dimensiuni sau cu un caracter mai putin uzual si nu ai gasit un candelabru potrivit.

...Daca doresti tonurile de culoare din decoratie sa fie reflectate in finisajul candelabrului.

...Daca iti doresti sa ai un candelabru pe care vecinii nu au de unde sa il cumpere (pentru ca nu exista in nici un magazin)

...Daca iti imaginezi un candelabru cu cristale,cu fructe din sticla,cu foita de aur,cu un finisaj antichizat - doar imagineaza-l - restul facem noi.

...Daca iti doresti un candelabru cu lumanari adevarate (in mod ciudat,sunt dificil de gasit).

...Pentru toate tipurile de candelabre proiectam si producem aplice, plafoniere, lampadare si lampi de masa in aceeasi conceptie stilistica.

Candelabru personalizat - Posibilitatile sunt fara limite

Noi producem toate elementele candelabrelor in fabrica noastra fara sa facem rabat la provocarile tehnice si fara a fi restrictionati de anumite componente. Urmarim si cautam in toata lumea cele mai fine materiale.

Departamentul nostru de design va lucra cu placere cu designerul de interior sau cu arhitectul dumnevoastra si daca ideile sunt realiste si legile fizicii ne permit, noi putem construi acel candelabru personalizat.

Suntem obisnuiti sa facem service produselor noastre de-a lungul generatiilor; chiar daca candelabrul si elementele sunt unice in lume, tot putem sa oferim piese de schimb si reparatii acum si in viitor.

Avand in vedere coplexitatea candelabrelor si dimensiunile lor, urmarim realizarea lor de la prima linie desenata pe hartie pana la montajul in spatiul destinat.

Poti sa comanzi un candelabru FD.Stil cu incredere.

 in categoria  din stilul