1. Abajururi textile
Personalizeaza abajurul dorit aici.
Confectionam abajururi unicat, personalizabile, realizate in intregime manual, fotografiile abajururilor noastre sunt cu tittlu informativ. Fiind vorba de produse unicat, pot exista mici diferente intre produsul din fotografie si cele livrate.
Abajururile se pot viziona si aprinse. Pozitionati cursorul peste poza pentru a-l aprinde si dati click pe poza pentru detaliu.
Dimensiunile sunt exprimate in milimetri.Consultati dimensiunile recomandate. Modul de fixare este descris mai jos.
Abajururile se pot executa in orice dimensiune, forma si culoare.
2396 abajururi sunt expuse in magazinul nostru ARTinterior situat zona comercial Baneasa Bucuresti. Cum ajungeti acolo ?
fix Fixare la partea inferioara
E27 (01), E14 (02)
fix Fixare de la partea superioara pe dulie
E27 (03), E14 (04)
fix Fixare la partea superioara pe ax. (05)
fix Fixare la partea superiora pe dulie
E27 (06), E14 (07)
fix Fixare pe bec lumanare.
E14 (08)
fix Fixare pe bec sferic.
E27 (09)

Un abajur poate sa faca sau nu o mare diferenta in aspectul general al interiorului. Pentru acest motiv FDS a creat un serviciu de design si de fabricatie a abajururilor. Abajururile noastre sunt facute asa cum se obisnuia sa se faca in trecut, cusute si incretite manual, cu croiala unica pentru fiecare model special desenate pentru forma lampii si asortate la interiorul destinat fiind uneori impodobite cu broderii (monograme,scene de vanatoare).

Putem sa oferim o gama variata de materiale (matasuri, taftale, pasmanterii, captuseli special alese pentru abajururi dupa elasticitate si transparenta acestea fiind montate cu meticulozitate pe scheleti metalici zincati si vopsiti in camp electrostatic de diverse dimensiuni disponibile cu toate sistemele de fixare. Abajuruile textile manufacturate de FDS au acest avantaj, intretinerea lor se poate face si prin spalare.

Arta fabriacatiei abajururilor de calitate nu este pierduta.

 in categoria  din stilul