Lumina in toaleta.

Toaleta necesita o lumina fara umbre de o intensitate suficienta. In toalete de dimensiuni mici lumina de la oglinda este suficinta pentru a lumina intreaga camera, dar in toaletele de dimensiuni mai mari este necesara si o lumina generala.

Atunci cind oglinda este de dimensiuni mici se pun aplice pe ambele parti astfel incit sa lumineze fata privitorului uniform.De asemenea se pot monta aplice si deasupra oglinzii. Corpuri de iluminat cu surse de lumina incandescente si cu dispersor de sticla sau de plastic genereaza o lumina plata.Daca optati pentru surse de lumina economice fluorescente trebuie aleasa o culoare calda. Aceasta culoare este foarte apropiata de cea generata de surse cu incandescenta.

Lumina in jurul oglinzii (stil machiaj teatru) asigura o lumina excelenta asemanatoare cu cea din dressingurile starurilor.

Cabina de dus si vecinatatile pot fi luminate cu plafoniere speciale pentru spatii umede. Aceste corpuri de iluminat sunt recomandate si pentru saune. in categoria  din stilul